Om een goed resultaat te hebben kun je niet in alles de beste zijn!  De volgende specialisaties zijn:

 

Overspel en ontrouw:

Overspel is altijd een delicate zaak, er is altijd iemand die onzekerheden heeft dat spanningen brengt in het gezin. Neem de onzekerheden weg door ons in te schakelen..... Zoals vele klanten ga je achteraf zeggen "ik had dit eerder moeten doen!"

 

Overspel geldt nog steeds als bewijs voor een onherstelbare ontwrichting van het huwelijk, wat een grond voor echtscheiding is. Wanneer u overspel laat bewijzen, kan hiermee de echtscheidingsprocedure worden versneld. Betrapping op overspel kan ook gevolgen hebben voor de regeling rond alimentatie. 


Als u vermoedt dat uw partner een dubbelleven leidt, schakelt u het best een privé detective in. Uw eigen gevoel en intuïtie zijn een goede leidraad, maar zonder harde bewijzen staat u nergens. Ook voorkomt u het best dat u uw partner onterecht beschuldigd. Enkel aan de hand van gedegen onderzoek door een privé detective kan u overspel bewijzen. 

 

Schaduwen en tijdsbesteding nagaan:

Wanneer u iemand wil laten schaduwen gaan onze erkende privé detectives voor u op pad om de levenswandel van het target in kaart te brengen. Bij het schaduwen van mensen verplaatsen ze zich zowel met de fiets, de motor als de wagen om zo te kunnen inspelen op iedere onverwachte situatie.

Achtervolgingen gebeuren discreet in voertuigen die zijn uitgerust met een radioverbinding om de communicatie tussen onze medewerkers te vergemakkelijken.

 

Diefstal:

In dit onderwerp zijn we zeker bij de sterkste in België omdat we over veel technische middelen/kennis/ervaring beschikken... Contacteer ons voor meer informatie!

 

Man:       +32(0)475-697701 
Vrouw:  +32(0)473-978993
Mail:       info@lika-consultants.be 

 

Zoekwoorden: Detective, Privédetective inhuren,  privé-detective, wat kost een detective,  prijzen detective,  detective oost-Vlaanderen,  detective West Vlaanderen,  Privé-detective,  detective inhuren,  detective overspel,  privé-detective prijzen,  detectivebureau,  detective inhuren ,  kosten detective, bedrogen worden,  ervaring detective, detective oost Vlaanderen, detective overspel, detective ontrouw, detective aan zee, 

 

Wettelijk vergund door de Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken onder het licentienummer 14.1895.06 en 14.1896.06