WAT KOST EEN DETECTIVE?

 

Waarvan is de prijs van een privé detective afhankelijk?

 

De prijs die u betaalt voor een privé detective is afhankelijk van de omvang en de aard van de opdracht. 

Wij streven ernaar onze klanten zo efficiënt mogelijk verder te helpen tegen een eerlijke prijs.

Tijdens een eerste gesprek verzamelen we de nodige informatie en schetsen we een duidelijk beeld van uw situatie. Op basis daarvan stellen we een bepaalde werkwijze en een aangepast budget voor.

 

Geen verassingen zoals extra kosten voor het openen van uw dossier, extra betalen voor foto’s of rapporten..... Wij hanteren een heel duidelijke en eerlijke prijzenpolitiek.

 

Na afloop van het onderzoek krijgt u een eindverslag. Hierin vindt u een gedetailleerd overzicht van onze bevindingen aan de hand van de plaats, het uur en een omschrijving van de feiten. Wij voorzien u ook steeds van het gemaakte beeldmateriaal.

 

 


Man: +32(0)475-697701 
Vrouw: +32(0)473-978993
Mail: info@lika-consultants.be 

 

Zoekwoorden: Detective, Privédetective inhuren,  privé-detective, wat kost een detective,  prijzen detective,  detective oost-Vlaanderen,  detective West Vlaanderen,  Privé-detective,  detective inhuren,  detective overspel,  privé-detective prijzen,  detectivebureau,  detective inhuren ,  kosten detective, bedrogen worden,  ervaring detective, detective oost Vlaanderen, detective overspel, detective ontrouw, detective aan zee,