Om een goed resultaat te hebben kun je niet in alles de beste zijn!  De volgende specialisaties zijn:

 

Schaduwen:

Wanneer u iemand wil laten schaduwen gaan onze erkende privé detectives voor u op pad om de levenswandel van het target in kaart te brengen. Bij het schaduwen van mensen verplaatsen ze zich zowel met de fiets, de motor, openbaar vervoer als de wagen om zo te kunnen inspelen op iedere onverwachte situatie.

Achtervolgingen gebeuren discreet in voertuigen die zijn uitgerust met een radioverbinding om de communicatie tussen onze medewerkers te vergemakkelijken. Het is ook niet altijd nodig om met meerdere voertuigen te zijn (afhankelijk van de situatie)

Personeelscontrole en ziekteverzuim:

Bij Lika Consultants gaan we op zoek naar de oorzaak van uw wantrouwen door in het bedrijfsmilieu te infiltreren en een onderzoek in te stellen naar de handel en wandel van het door u vooropgestelde target.

Conform de wet van 19 juli 1991 mag een erkend privé detective de activiteiten van werknemers tijdens ziekte door middel van observaties in kaart brengen en onderzoeken. Bij onderzoek naar ziekteverzuim kan aan het licht komen of uw werknemer effectief ziek is of dat hij/zij zich inlaat met zwartwerk, een andere werkgever of misschien bezig is een eigen zaak op te starten.

Diefstal:

In dit onderwerp zijn we zeker bij de sterkste in België omdat we over veel technische middelen/kennis/ervaring beschikken... Contacteer ons voor meer informatie!

Man:       +32(0)475-697701 
Vrouw:  +32(0)473-978993
Mail:       info@lika-consultants.be 

 

Wettelijk vergund door de Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken onder het licentienummer 14.1895.06 en 14.1896.06