Wij nemen onze taak ernstig !


Door meer dan 20 jaar ervaring als zelfstandige, met de juiste kennis en professionaliteit, staan wij sterk als het over discreet, doelgericht en gedegen onderzoek gaat. Wij staan klaar om als privédetectives u een extra meerwaarde te bieden in het observeren, achtervolgen, schaduwen van personen en undercoveracties, zowel voor privépersonen als bedrijven. Elk onderzoek is anders, dankzij de veelzijdigheid van onszelf en onze medewerkers op het terrein zetten we de juiste man/vrouw op het juiste onderzoek, zodat we een maximaal eindresultaat kunnen behalen. Wilt u iemand discreet laten natrekken of schaduwen? Doe dan beroep op LIKA consultants, de referentie voor elke zoekopdracht!

1

Man/Vrouw

U MAAKT DE KEUZE!

Wenst u uit persoonlijke overtuiging samen te werken met een mannelijke of vrouwelijke privédetective! Bij ons heb je de mogelijkheid te kiezen tussen een mannelijke of vrouwelijke detective. Deze vertrouwenspersoon werkt het dossier af van A tot Z en het contact verloopt altijd via deze persoon.

2

Kwalitatief

DEGELIJK ONZERZOEK, ONZE STERKTE...

Wij staan voor kwaliteit en streven er dan ook naar om iedere opdracht zo goed mogelijk te voleindigen. Onze onderzoeken geven diepgaand inzicht en perspectief. Door ervaring weten wij wat werkt en wat niet. Zo proberen wij onze opdrachtgevers het onzichtbare zichtbaar en hanteerbaar te maken.

3

Discreet

IS VAN ZELFSPREKEND...

Ons beroepsgeheim is van kracht vanaf het eerste contact = 100 % Discretie. Dat is voor LIKA consultants een gouden stelregel. Geen bijkomstigheid, maar een vanzelfsprekendheid. De inlichtingen die de detective heeft ingewonnen, worden aan niemand anders dan de opdrachtgever bekendgemaakt.

4

Flexibel

IEDERE SITUATIE KAN VERANDEREN...

Wij staan garant voor een zekere flexibiliteit in het uitvoeren van onze opdrachten, waarbij de klant als sturende factor kan optreden. Het is mogelijk dat de opdrachtgever, door bijvoorbeeld nieuwe feiten die doorheen het onderzoek naar boven zijn gekomen, de opdracht wil wijzigen. De opdracht wordt dan aangepast in overleg en met goedkeuring van de klant.

5

Transparant

WIJ COMMUNICEREN OP EEN DUIDELIJKE MANIER...

Transparantie is voor ons kantoor zeer belangrijk, daarom zorgen wij ervoor dat u uw dossier ten alle tijde kan opvolgen, niet enkel de stand van uw dossier, maar ook de kosten. Onze tarieven zijn doorzichtig en ondubbelzinnig. Onderling duidelijke afspraken maken, kan teleurstelling vermijden en zo blijft iedereen tevreden.

6

Efficient

WIJ WERKEN GESTRUCTUREERD...

Wij streven ernaar onze klanten te helpen tegen een eerlijke betaalbare prijs en een zo goed mogelijk resultaat. Wij zijn goed op elkaar afgesteld en werken uiterst efficiënt. Indien nodig werken we samen op het terrein met andere kwalitatief hoogstaande privédetectives. Dat maakt dat we snel, doelgericht en met een maximum aan efficiëntie kunnen werken.